Panorama Banner
Slider

Pentagene Genetics është distributori i autorizuar i laboratorit NATERA në Shqipëri

Çfarë është Panorama?

Panorama është një test jo-invaziv i analizimit të ADN-së i cili mund të tregoj informacione të rëndësishme për shtatëzaninë tuaj, që në javën e nëntë të shtatzanisë. Me testin Panorama, ju mund të zbuloni mundësinë që foshnja juaj të ketë anomali kromozomale, siç është sindroma Down, me një test të thjeshtë gjaku. Nëse dëshironi në të njëjtën kohë , ju mund të zbuloni gjininë e foshnjës tuaj.Panorama Baner
Është Panorama e duhura për ju?

We're here to help you find out

We're here to help you find out

Ne jemi këtu për t’ju ndihmuar të bëni zgjedhjen e duhur.

Slider

Rezultate të personalizuara:

Rrezik i ulët

Një rezultat me rrezik të ulët tregon se nuk ka shumë të ngjarë që fëmija juaj të preket nga një prej rastet në panelin Panorama.

Rreziku i lartë

Një rezultat me rrezik të lartë nuk do të thotë që foshnja ka një anomali kromozomale; përkundrazi, tregon probabilitet të lartë që foshnja juaj mund ta ketë këte rast.

Nuk ka rezultat

Në një përqindje të vogël të rasteve, Panorama mund të mos jetë në gjendje të marrë informacion mjaftueshëm nga mostra juaj e gjakut për të përcaktuar një rezultat të saktë.

Step 1

Mjekët porosisin Panoramën.

Step 2

Mblidhet mostra e gjakut.

Step 3

Mostra dërgohet në laborator dhë analizohet.

Step 4

Rezultati i dërgohet doktorit për rreth 10-15 ditë pune.

1
2
3
4
Convinced Panorama right for you?
Është Panorama e duhura për ju?

We're here to help you find out

We're here to help you find out

Ne jemi këtu për t’ju ndihmuar të bëni zgjedhjen e duhur.

Slider

Customer Reviews

Shumë Faleminderit Pentagene

......................................................................................................

......................................................................................................

......................................................................................................

Shumë Faleminderit Pentagene Genetics. Kam kryer Panorama test në javën e 11 të shatëzanisë dhe më doli 100% e saktë.

Shumë Faleminderit Pentagene Genetics. Kam kryer Panorama test në javën e 11 të shatëzanisë dhe më doli 100% e saktë.

Shumë Faleminderit Pentagene Genetics. Kam kryer Panorama test në javën e 11 të shatëzanisë dhe më doli 100% e saktë.

A. Lleshi

Jan 11, 2022

Shume te sakte dhe staf

......................................................................................................

......................................................................................................

......................................................................................................

Shume te sakte dhe staf shume I sjellshem. Me jeni pergjigjur ne kohe dhe pa pertese per te gjitha pyetjet dhe pasigurite qe kam patur. Faleminderit.

Shume te sakte dhe staf shume I sjellshem. Me jeni pergjigjur ne kohe dhe pa pertese per te gjitha pyetjet dhe pasigurite qe kam patur. Faleminderit.

Shume te sakte dhe staf shume I sjellshem. Me jeni pergjigjur ne kohe dhe pa pertese per te gjitha pyetjet dhe pasigurite qe kam patur. Faleminderit.

M.Cama

Dec 25, 2021

Skam fjale tju falenderoj...

......................................................................................................

......................................................................................................

......................................................................................................

Skam fjale tju falenderoj per lajmin e gezuar qe me keni dhene ne momentet e mija me te veshtira.

Skam fjale tju falenderoj per lajmin e gezuar qe me keni dhene ne momentet e mija me te veshtira.

Skam fjale tju falenderoj per lajmin e gezuar qe me keni dhene ne momentet e mija me te veshtira.

S.Lala

Oct 3, 2021

Me keni dhene lajmin me te bukur

......................................................................................................

......................................................................................................

......................................................................................................

Me keni dhene lajmin me te bukur ne bote! Do behesh mami I nje vajze! Lumturi pa fund!

Me keni dhene lajmin me te bukur ne bote! Do behesh mami I nje vajze! Lumturi pa fund!

Me keni dhene lajmin me te bukur ne bote! Do behesh mami I nje vajze! Lumturi pa fund!

M. Vjollca

Aug 21, 2021

Falenderuese qe qelizat staminale

......................................................................................................

......................................................................................................

......................................................................................................

Falenderuese qe qelizat staminale te vajzes time ruhen nga nje nder kompanite me prestigjoze ne bote fale jush dhe profesionalizmit tuaj!

Falenderuese qe qelizat staminale te vajzes time ruhen nga nje nder kompanite me prestigjoze ne bote fale jush dhe profesionalizmit tuaj!

Falenderuese qe qelizat staminale te vajzes time ruhen nga nje nder kompanite me prestigjoze ne bote fale jush dhe profesionalizmit tuaj!

O. Huta

Jan 6, 2021

Korrekt, te sakte, te sjellshem

......................................................................................................

......................................................................................................

......................................................................................................

Korrekt, te sakte, te sjellshem, profesioniste te pa shoq! Ju faleminderit!

Korrekt, te sakte, te sjellshem, profesioniste te pa shoq! Ju faleminderit!

Korrekt, te sakte, te sjellshem, profesioniste te pa shoq! Ju faleminderit!

.

B. Tusha

Mar 18, 2021
Slider